Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Hallo Teuna!
Bij deze ook even bij jou gespiekt. Wat een vrolijke website en wat een heerlijke omgeving waar de kinderen kunnen opgroeien!
groetjes,

Wendy bon

Wendy Bon (collega gastouder) - 03-12-2013 - 12:11

Hoi teuna, ziet er leuk uit zeg je website, dat wil ik ook wel! Hoop dat er hiermee weer veel nieuwe vraagouders weer bij je komen, succes en we spreken snel een keertje af. groetjes heidi van Eijk

Heidi van Eijk - 17-09-2013 - 14:46

 

Lieve Teuna, Paul en fam. van den Bergh,
In één woord: GEWELDIG! Wij missen je nog steeds maar gelukkig wonen we bij jullie in de buurt en zien we mekaar regelmatig! Kasper heeft zich 4 jaar lang in jullie gezin echt als een kind aan huis gevoeld (en wij ook...) Teuna en gezin is de beste gastouder die je maar kan wensen! Ook nog een fotootje uit ons archief (lees smiley!) Succes en veel lieve groetjes Matthijs, Ilze Kasper en Boaz.

Ilze Buskermolen - 16-07-2013 - 13:10

Hi Teuna,
Wat een super leuke web-site heb je gemaakt, past precies bij je! Onze jongens vonden het altijd super leuk bij je, en wij waren ook altijd erg blij met de manier waarop je de opvang regelt. Je bent de rust zelfe en de kinderen reageren hier erg goed op.
Jullie tuin is echt het einde, daar zijn heel wat speel uurtjes in verbracht en voor elke leeftijd geschikt. Bij onze jongens was vooral de trampoline een altijd aantrekkelijk speeltuig en mede door de trampoline is hun motriek heel goed ontwikkeld. Nogmaals heel erg bedankt voor al je goede en lieve zorgen voor onze jongens! Ik zal iedereen jouw gastopvang aanbevelen!
Veel liefs, Sabine

Sabine - 19-06-2013 - 22:04

Hoi Teuna,

Wat een mooie site, leuk in elkaar gezet!
De foto's spreken al voor zich, veel speelplezier en gezelligheid! Noortje en Carlijn gaan met veel plezier naar jullie toe, vooral het buiten spelen is favoriet.
Een aanrader dus!

Carolien van Vliet - 25-04-2013 - 21:57


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »