Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Lieve Teuna, wat gaan wij jou ontzettend missen.
9 jaar!! Lang waren wij kind aan huis bij jullie. Alle 3 de kinderen hebben een ontzettend fijne tijd gehad bij jou. Heerlijk buitenspelen, koekjes bakken en voorlezen bij de schuifpui waren favoriet. We hebben het enorm getroffen met jou als gastouder.

Heel veel liefs van Coen, Ellen, Tirza, Viggo en Iris

Ellen van Tol - 02-10-2023 - 08:25

Wat gaan wij Teuna missen!
De ontzettend warme gastvrijheid, het heerlijke buiten spelen, het contact met de andere kindjes, de lekkere verwennerijen en de persoonlijke aandacht. Kortom: liefdevolle opvang van/voor onze kinderen!
Lieve groetjes Bart, Tessa, Evi, Isa & Caro

Tessa van Diemen-Schrama - 02-10-2023 - 08:25

Teuna, wat was je een fijne gastouder voor Liam! Hij ging altijd graag naar jullie toe en is nog steeds gek op jullie allemaal! Ook voor ons was het fijn om Liam bij jou achter te laten. We missen je flexibiliteit, een dagje ruilen, een dagje extra, in overleg was het altijd mogelijk! Je had ook zo'n leuke groep kindjes in bijna dezelfde leeftijd, daardoor heeft Liam leuke vriendjes gehad om mee te spelen en zich op sociaal vlak kunnen ontwikkelen. Je bent iemand die met liefde de kindjes opvangt, altijd betrokken en zorgzaam. Een warme gastouderopvang wat we erg missen! Heel veel succes en plezier met het opvangen van nog veel meer kindjes! Groetjes Rik, Chantal, Liam.

Chantal van Eijk - 02-10-2023 - 08:25

Mijn zoon heeft een fantastische tijd gehad bij Teuna. Hij kon lekker zijn gang gaan binnen en buiten, mocht veel knutselen, dansen en spelen. Je hebt hem goed verwend tussen-de-middag met een heerlijke lunches en hij mist echt zijn "teuna dag". Dank je wel voor alles, de flexibiliteit, de persoonlijke aandacht en de gezelligheid.

Marloes - 02-10-2023 - 08:25

Wat een heerlijke tijd hebben we bij jullie gehad. De flexibele opvang was voor ons noodzakelijk en dit was bijna nooit een probleem. Helaas moesten we hierdoor uiteindelijk een andere gastouder kiezen ivm de komst van onze 2e kleine. Daryl heeft het altijd naar zijn zin gehad. Ik vond het een prettig contact en alles kon besproken worden. Samengevat: Teuna je bent een super fijne gastouder! Na 2 jaar gaan we je zeker missen.
Liefs Robert Patricia Daryl en inmiddels Vajčn.

Patricia Heemskerk - 02-10-2023 - 08:25


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »