Bericht schrijven >

Lieve Teuna, wat gaan wij jou ontzettend missen.
9 jaar!! Lang waren wij kind aan huis bij jullie. Alle 3 de kinderen hebben een ontzettend fijne tijd gehad bij jou. Heerlijk buitenspelen, koekjes bakken en voorlezen bij de schuifpui waren favoriet. We hebben het enorm getroffen met jou als gastouder.

Heel veel liefs van Coen, Ellen, Tirza, Viggo en Iris

Ellen van Tol
Wat gaan wij Teuna missen!
De ontzettend warme gastvrijheid, het heerlijke buiten spelen, het contact met de andere kindjes, de lekkere verwennerijen en de persoonlijke aandacht. Kortom: liefdevolle opvang van/voor onze kinderen!
Lieve groetjes Bart, Tessa, Evi, Isa & Caro

Tessa van Diemen-Schrama
Teuna, wat was je een fijne gastouder voor Liam! Hij ging altijd graag naar jullie toe en is nog steeds gek op jullie allemaal! Ook voor ons was het fijn om Liam bij jou achter te laten. We missen je flexibiliteit, een dagje ruilen, een dagje extra, in overleg was het altijd mogelijk! Je had ook zo'n leuke groep kindjes in bijna dezelfde leeftijd, daardoor heeft Liam leuke vriendjes gehad om mee te spelen en zich op sociaal vlak kunnen ontwikkelen. Je bent iemand die met liefde de kindjes opvangt, altijd betrokken en zorgzaam. Een warme gastouderopvang wat we erg missen! Heel veel succes en plezier met het opvangen van nog veel meer kindjes! Groetjes Rik, Chantal, Liam.

Chantal van Eijk
Mijn zoon heeft een fantastische tijd gehad bij Teuna. Hij kon lekker zijn gang gaan binnen en buiten, mocht veel knutselen, dansen en spelen. Je hebt hem goed verwend tussen-de-middag met een heerlijke lunches en hij mist echt zijn "teuna dag". Dank je wel voor alles, de flexibiliteit, de persoonlijke aandacht en de gezelligheid.

Marloes
Wat een heerlijke tijd hebben we bij jullie gehad. De flexibele opvang was voor ons noodzakelijk en dit was bijna nooit een probleem. Helaas moesten we hierdoor uiteindelijk een andere gastouder kiezen ivm de komst van onze 2e kleine. Daryl heeft het altijd naar zijn zin gehad. Ik vond het een prettig contact en alles kon besproken worden. Samengevat: Teuna je bent een super fijne gastouder! Na 2 jaar gaan we je zeker missen.
Liefs Robert Patricia Daryl en inmiddels Vajèn.

Patricia Heemskerk
  Je website is inderdaad heel vrolijk en gezellig. Zoveel ruimte. om jaloers op te worden.
Hierbij gelijk een foto van vanmiddag.

Renny
Hallo Teuna!
Bij deze ook even bij jou gespiekt. Wat een vrolijke website en wat een heerlijke omgeving waar de kinderen kunnen opgroeien!
groetjes,

Wendy bon

Wendy Bon (collega gastouder)
Hoi teuna, ziet er leuk uit zeg je website, dat wil ik ook wel! Hoop dat er hiermee weer veel nieuwe vraagouders weer bij je komen, succes en we spreken snel een keertje af. groetjes heidi van Eijk

Heidi van Eijk
  Lieve Teuna, Paul en fam. van den Bergh,
In één woord: GEWELDIG! Wij missen je nog steeds maar gelukkig wonen we bij jullie in de buurt en zien we mekaar regelmatig! Kasper heeft zich 4 jaar lang in jullie gezin echt als een kind aan huis gevoeld (en wij ook...) Teuna en gezin is de beste gastouder die je maar kan wensen! Ook nog een fotootje uit ons archief (lees smiley!) Succes en veel lieve groetjes Matthijs, Ilze Kasper en Boaz.

Ilze Buskermolen
Hi Teuna,
Wat een super leuke web-site heb je gemaakt, past precies bij je! Onze jongens vonden het altijd super leuk bij je, en wij waren ook altijd erg blij met de manier waarop je de opvang regelt. Je bent de rust zelfe en de kinderen reageren hier erg goed op.
Jullie tuin is echt het einde, daar zijn heel wat speel uurtjes in verbracht en voor elke leeftijd geschikt. Bij onze jongens was vooral de trampoline een altijd aantrekkelijk speeltuig en mede door de trampoline is hun motriek heel goed ontwikkeld. Nogmaals heel erg bedankt voor al je goede en lieve zorgen voor onze jongens! Ik zal iedereen jouw gastopvang aanbevelen!
Veel liefs, Sabine

Sabine


Bericht schrijven >